Häftig avslutning för landslaget i Barcelona - Innebandy.se
2015-06-16 19:52

Häftig avslutning för landslaget i Barcelona


Johanna Holmbom, Josefina Eiremo, Cornelia Fjellstedt, Amanda Johansson Delgado och Ranja Varli besökte fotbollsstadion Camp Nou. Foto: Anton Rosenblad

Träning blandades med strandhäng, stadsvandringar och besök på Camp Nou. Landslaget avslutade lägret i Barcelona med att stärka relationer och upptäcka staden ännu mer.
– Vi har gjort roliga grejer tillsammans. Jag har lärt känna de andra spelarna bättre, säger Cornelia Fjellstedt. 

Det blev en delvis lugn dag för landslaget på den sista dagen i Barcelona. Men redan före frukost gick spelarna iväg till ett gym där de tränade en timme. Sedan valde laget mellan att gå till stranden, gå på stan eller besöka fotbollsstadion Camp Nou. En av spelarna som fick se interiören hos Lionel Messis hemmaplan var Cornelia Fjellstedt.

– Det var väldigt häftigt. Jag har aldrig varit i Barcelona och jag ville verkligen pricka av Campo Nou. Vi hade tur med vädret och hade kul tillsammans.

Vad var häftigast?
– Det var nog när jag gick ner i spelargången och sedan såg vyn över hela arenan. Det var sjukt häftigt, att bara stå där och titta.

Hur skulle du summera lägret?
– Jättelyckat och jättekul. Jag hoppas och tror att gruppen har kommit ihop ännu mer. Det var kul i går, även om det var jobbigt att gå Barcelona runt. Vi har gjort roliga grejer tillsammans. Jag har lärt känna de andra spelarna bättre. Jag har pratat mer med alla. Vi är ett bra gäng.

Under onsdagen flyger landslaget till Sverige för att återgå till sommarträningen med sina respektive klubblag.


Författare: Anton Rosenblad