2012-09-17 09:15

Innebandykonvent i Umeå

I samband med Champions Cup i Umeå bjuder Svenska Innebandyförbundet in till ett konvent riktat mot dig som är tränare för spelare mellan 6 och 16 år.

Under säsongen 2011/2012 har Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) lanserats. Nu kommer nästa steg i det arbetet att offentliggöras. Så det är en chans som du inte får missa!

Utvecklingsplanerna, som är en nedbrytning av innehållet i SIU, är praktiska tillämpningar som alla barn- och ungdomsledare kan använda i sin vardag.

Konventet är en mötesplats där du får ny kunskap och kan utbyta erfarenheter med andra tränare. Du kommer att få energi och verktyg att utveckla och individualisera träningen i din förening och i ditt lag. Programmet passar alla föreningar oavsett storlek, verksamhet och ambitionsnivå. Deltagande på konventet medför även att man får tillgodoräkna sig Grundutbildningen i den nya utbildningsstrukturen.

Självklart ingår biljetter till Champions Cup. Du kommer också att få en presentation av finallagen av våra förbundskaptener.

Välkomna!


Detaljerat program och praktisk information.


Kontaktperson: Emil Persson
Författare: Daniel Karlsson