2010-06-18 10:01

Ingen Renström 2010/11

Landslagsspelaren Anna Renström meddelar att det inte blir någon innebandy alls för henne under säsongen 2010/11. Detta på grund av utlandsstudier.

Det är Örnsköldsviks Allehanda som uppmärksammar att stadens elitserielag noterar sitt andra tunga avbräck den här veckan. Först blev Elin Tjärnström klar för Pixbo och nu meddelar Anna Renström att också hon lämnar klubben.
 


Anna Renström (i mitten av bilden) jublar vid VM i Västerås. Kommande säsong får dock inte se henne på innebandyplanen. Foto: Bildbyrån.


– Jag ska flytta till Holland i vår och plugga juridik vid universitet i Tillburg så jag kommer inte att spela innebandy över huvud taget nästa säsong, säger hon.

23-åriga Anna Renström har redan hunnit med 41 landskamper och två VM-guld. Under hennes år i Elitserien med Falun, Dalen och Örnsköldsvik har det blivit 181 matcher.

– Jag ska läsa några extrakurser i höst så jag kommer att ha fullt upp i skolan. Det ska bli ganska skönt med ett uppehåll från innebandyn, säger hon till Örnsköldsviks Allehanda.


Författare: Klas Pettersson