2009-06-28 09:00

Gruppindelat i USM, JSM och SIBF-cup

Gruppindelningen för kvalspelen till USM och JSM 2009/10 är nu klar. Dessutom är gruppindelningen för Steg 1 i SIBF-cup också fastställd.

USM och JSM

Gruppindelningen, som lottats fram, angående JSM är DJ18 och i USM F16 samt P16. Gruppindelningen för herrjuniorerna, det vill säga Juniorallsvenskan, är redan genomförd.

Noterbart från gruppindelningningarna är att ettan och tvåan i respektive grupp i DJ18 och F16 når Regionslutspel. I P16 är det enbart gruppsegraren som når Regionslutspel.

De lag som arrangerar gruppspel ska komma in med förslag på spelprogram, och dessa skickas ut till berörda föreningar så fort de är klara, dock tidigast vecka 32. Spelprogrammen kommer också att läggas upp på innebandy.se under Resultat/Spelprogram. Där ligger redan gruppindelning för Juniorallsvenskan.

Gruppindelning och information (PDF)
 

SIBF-cup

Det första gruppspelet i SIBF-cup (tidigare Lunarstorm Cup), Steg 1, kommer att spelas under vecka 44 och 45. Fortfarande eftersökes arrangörer till vissa grupper, mer information om det finns i bifogad PDF-fil nedan och kontaktperson är Anders Mörk.

Så fort arrangör är tillsatt och tider för matcher är klar skickas spelprogram ut till berörda lag, dock tidigast veckan 32. Spelprogrammen kommer dessutom att läggas upp på innebandy.se under Resultat/Spelprogram.

Gruppsegrarna i samtliga klasser går vidare till Steg 2. Enda undantaget är flickor 15 år där både ettan och tvåan i grupp 1/2 går vidare till steg 2.

Gruppindelning och information (PDF)
 


Kontaktperson: Anders Mörk
Författare: Jonas Gustavsson