Tjärnquist omvald ordförande - Innebandy.se
2008-06-15 21:03

Tjärnquist omvald ordförande

Förbundsmötet 2008 hölls på söndagen i förbundets lokaler i Solna. Ordförande Lars-Gunnar Tjärnquist valdes till ordförande för kommande verksamhetsår. I övrigt noteras ett nytt namn i Förbundsstyrelsen.
 

Förbundsmötet hölls i Solna på söndagen. Foto: Johanna Strid.


Till mötet kom 21 SDF (Blekinge närvarade inte) och 15 elitföreningar.
 
Mötet leddes förtjänstfullt av Hans Hellquist, ledamot i RF, som poängterade att Svenska Innebandyförbundet är ett stort och välmående förbund som bland annat arbetar framgångsrikt med jämställdhetsfrågor.
 
Mötet omvalde Lars-Gunnar Tjärnquist till förbundets ordförande, samt att Mikaela Mikaelsson och Herbert Marcher också omvaldes för en ny mandatperiod. Nyinvald i styrelsen blev Caroline Silverudd Lundbom, Stockholm.
 
I övrigt blev de omval av såväl Disciplingruppsledamöter och revisor/revisorssuppleant.
 

Caroline Silverudd Lundbom (till vänster) blev invald i styrelsen och ersätter därmed avgående Linda Hellström. Här samtalar de med ordföranden Lars-Gunnar Tjänquist. Foto: Johanna Strid.Arne Nordesjö, ordförande i Valberedningen, tacakde för sig och Bjarne Hald, Arvidsjaur blev invald i Valberedningen. I övrigt omvaldes övriga ledamöter. Till ny ordförande i Valberedningen valdes Malin Andersson, Stockholm.
 
En (1) motion fanns på Förbundsmötet, angående ett antal Upplandsföreningar vilja att tillhöra Gästriklands IBF. Denna avslogs med hänvisning till pågående utredningar.
 
Styrelsens förslag om förändringar i stadgarna bifölls med undantag av förslaget om ny röstlängd. Detta återremitterades till styrelsen.
 
Förbundets omvalde ordförande Lars-Gunnar Tjärnquist avslutade mötet med att tacka avgående Linda Hellström för hennes arbete som kassör i förbundsstyrelsen och ordförande i verkställande utskottet. Även Arne Nordesjö, avgående ordförande i Valberedningen avtackades.

Författare: Magnus Fantenberg