Dags för Förbundsmöte - Innebandy.se
2008-06-12 08:25

Dags för Förbundsmöte

Svenska Innebandyförbundet har avslutat sitt 27:e verksamhetsår och på söndag hålls årets Förbundsmöte.Förbundsmötet hålls i Solna och startar klockan 12.15 på söndagen.

Vid Förbundsmötet för ett år sedan valdes Lars-Gunnar Tjärnquist till ny ordförande. Valberedningen föreslår nu Lars-Gunnar till ordförande för ytterligare ett år. Man föreslår också omval på Mikaela Mikaelsson och Herbert Marcher.

Linda Hellström har avböjt omval och här har valberedningen föreslagit att välja in Caroline Silverudd Lundbom i förbundsstyrelsen. Caroline är 44 år och bor i Stockholm. Hon är politiskt aktiv i Folkpartiet och har suttit i Stockholm Stads kommunfullmäktige mellan 1988 och 2006.

Hon sitter även i Södermalms Stadsdelsnämnd, där hon bland annat driver frågan om en ny idrottshall vid Eriksdalsbadet. Vidare sitter hon i styrelsen för Stockholm Globe Arena och är vice ordförande i Högalids IF. Hennes yrkesmässiga titel är Commutations Controller inom återförsäkringsbranschen.

Förutom att lägga det gångna verksamhetsåret till handlingarna och göra aktuella val föreligger en motion till mötet. Den handlar om distriktstillhörigheten för klubbar i Älvkarleby kommun.

Läs allt om Förbundsmötet på denna sida.
Ladda ner
verksamhetsberättelsen
för 2007/08
(PDF-fil)Författare: Klas Pettersson