Här är upplägget på Sweden Floorball Youth Camp - Innebandy.se
2017-07-07 06:58

Här är upplägget på Sweden Floorball Youth Camp

Anmälan är öppen till Svensk Innebandys stora utvecklingsläger Sweden Floorball Youth Camp. Här är upplägget för lägret.

Sweden Floorball Youth Camp är ett utvecklingsläger som drivs av Svenska Innebandyförbundet tillsammans med distriktsförbunden. Lägret genomförs under höstlovet vecka 44, torsdag till söndag, på tre orter i landet.

Flickor och pojkar mellan 14 och 15 år (födda 2002-2003) är välkomna och spelarna väljer fritt vilken ort som passar bäst att anmäla sig till. 

Hur ser upplägget ut?
Lägret kommer att innehålla både träningar och matcher, där man tränar en dag och praktiserar det man har lärt sig på matchen nästa dag. Upplägget är framtaget av Svensk Innebandys förbundskaptener och några av de främsta tränarinstruktörer i landet. Allt för att du som spelare ska få en utveckling utifrån den nivå som du befinner dig på.

Lägret innehåller fyra träningspass och tre matcher.

Hur många platser finns det?
På varje lägerort finns det plats för 264 spelare, fördelat på 88 flickor ocxh 176 pojkar. På varje ort delas sedan spelarna in i grupper om 22 spelare, som tränar och tävlar tillsammans under veckan. 

Läs mer om Sweden Floorball Youth Camp.


Författare: Anton Rosenblad