SIBF söker tävlingskonsulent - Innebandy.se
2011-07-11 10:27

SIBF söker tävlingskonsulent

En av tävlingskonsulenterna på Svenska Innebandyförbundet kommer att sluta och vi söker nu hans efterträdare.

Som tävlingskonsulent kommer du att fokusera på domarfrågor. Du kommer att sköta tillsättning av domare, vara domarnas kontakter med förbundet samt arbeta med att utveckla förbundets domarutbildningar.

Förutom domarfrågor kommer du att tillsammans med Tävlingschefen och ytterligare två tävlingskonsulenter att arbeta med svensk innebandys tävlingsverksamhet.
 
 
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och som är en mästare på administration. Du brinner för uppgiften, har ordning och kan ha många saker igång samtidigt. Du är flitig, driven och tar egna beslut. I vissa perioder är arbetsbelastningen hög. Då kommer det att krävas stort engagemang och hög arbetskapacitet.

Vi tror att du har arbetat med idéburna och/eller ideella organisationer eller så har du på annat sätt skaffat dig den erfarenheten.

Du är ung i sinnet och har känsla för idrott och föreningsliv. Du kommer att ha dagliga kontakter med domare, föreningar samt våra distrikt. Vi sätter stor vikt vid ditt höga engagemang och din sociala kompetens. Du har god PC-vana och kan arbeta obehindrat i MS Office programvaror.

Arbetsplatsen är på förbundskansliet i Solna. Arbetstiden är på dagtid men både kvälls- och helgarbete förekommer.

Svenska Innebandyförbundet arbetar aktivt med jämställdhet och likabehandling är en självklarhet.

Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.

Vi tar endast emot ansökningar via e-post: jobb@innebandy.se. Märk din ansökan ”Tävlingskonsulent”. Din ansökan ska innehålla en kortfattad presentation av dig själv, cv, löneanspråk och information om när du är tillgänglig.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2011-07-24, men urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Platsannonsen i PDF-format

Kontaktperson:
Anwar Samuelsson, tävlingschef, tel: 08-514 274 05, anwar.samuelsson@innebandy.se