Webbsändningar från Gotland i helgen - Innebandy.se
2012-01-13 18:30

Webbsändningar från Gotland i helgen

I helgen webbsänder Svenska Spel två elitseriematcher från Gotland. På lördagen gästas Endre av Sala Silverstaden och på söndagen kommer serieledarna Rönnby på besök.

Efter ett långt uppehåll blir det två tuffa matcher för Endre i helgen. På lördagen kommer elfteplacerade Sala Silverstaden till Södervärnshallen. Senast lagen möttes, då i Sala Idrottshall, slutade matchen 8-1 till gotlänningarna. Kan Sala Silverstaden, med seriens femte bästa poängplockare Helena Lundqvist Cabrera i spetsen, stjäla poäng från Endre den här gången?

Innebandyhelgen på Gotland fortsätter på söndagen då Rönnbys damer gästar Södervärnshallen. Rönnby, som har övertygat den här säsongen, har i skrivande stund elva vinster, tre oavgjorda och en förlust. Säsongens enda förlust kom i början på oktober mot, just det, Endre. Bäddat för kamp alltså.Rönnby, svenska mästare 2010, toppar årets Elitserietabell. På söndag gästar de Endre på Gotland, det enda lag som lyckats slå Rönnby under ordinarie tid den här säsongen. Foto: Bildbyrån. 


Matchtider för helgens webb-tv-sändningar:

Lördag kl. 13.00
Endre - Sala Silverstaden

Söndag kl. 13.00
Endre - Rönnby


Det är helt kostnadsfritt att ta del av sändningen. Det enda som krävs för att kunna se matchen är att ha ett registrerat spelkonto hos Svenska Spel på svenskaspel.se.

Se matcherna på www.svenskaspel.se/innebandy

Läs mer: www.innebandy.se/elitserien


Författare: Daniel Karlsson