2010-01-27 23:31

Topplagen förlorade

I onsdagens SSL-matcher förlorade både Storvreta och AIK sina matcher. Trean Caperiotäby vann dock sin match och knappade in på toppduon.

AIK rapporterade på onsdagen om skador på såväl Peter Fischerström som Fredrik Djurling. Borta mot Helsingborg noterade AIK dessutom sin tredje förlust i rad. Helsingborg vann med 4-2 efter att ha gjort två snabba mål i början av sista perioden.
 


Helsingborgs Juha Kivilehto steget före AIK:s Kevin Lundgren. Foto: Bildbyrån.


 
I Uppsala möttes seriens två formstarkaste lag. Storvreta tog emot Balrog och matchen slutade 5-7. Balrog har nu vunnit sex av de sju senaste matcherna.

I Jakobsbergs sporthall möttes Järfälla och Caperiotäby. Där hade Caperiotäby ett tidigt grepp om matchen men till slut skrevs segersiffrorna till 4-6.

Mötet mellan Västerås och Falun slutade 3-3. På de tio senaste omgångarna har Västerås spelat sudden death sex gånger. Tidigare fem tillfällen har Västerås avgjort och på onsdagen hade man bra läge till ännu en extrapoäng, då man spelade fem mot tre. Men den här gången blev alltså förlängningen mållös.

– Nöjd kan man inte vara. Vi hade många lägen … sen gör vi en tabbe på slutet, men det är sånt som händer. 3-3 mot Falun är inte dåligt, säger Niklas Winroth till vlt.se.


Författare: Klas Pettersson