2010-01-25 15:10

Sista veckan för övergångar

Den här veckan är det sista veckan att göra spelarövergång och på torsdag har SIBF:s tävlingsavdelning kvällsöppet för att svara på frågor om övergångar och samarbetsavtal.

Sista datum för övergångar är 31 januari, och senast då måste kompletta övergångshandlingar vara Svenska Innebandyförbundet till handa för spelare som ska byta klubb.

– Januari är en väldigt intensiv månad vad gällande övergångar och många kommer i sista minuten med önskan om att byta förening. Ju tidigare man kommer in med handlingar desto snabbare går de att behandla och desto mer underlättar det arbetsbelastningen för oss, säger tävlingskonsulenten Jane Stenius.

Att tänka på angående övergångsblanketten är att en övergång blir klar först när en komplett handling är Svenska Innebandyförbundet till handa. Några kompletteringar efter 31 januari går inte att göra.

Den vanligaste uppgiften som saknas på en övergångshandling är bifogad kopia på betalningskvittens, så glöm inte den!

På torsdag kväll kommer tävlingsavdelningen på SIBF att ha uppesittarkväll då telefonväxeln är öppen mellan 17.00 och 21.00. Då finns tillfälle att ringa och få svar angående frågor kring övergångar.

– Då går det jättebra att ringa, och då är det fullt fokus på övergångar, säger Stenius.

Telefonnumret som gäller för övergångsfrågor
är 08-52 29 17 20.

Information om övergångar
Information om samarbetsavtal
Övergångsblankett