2010-01-25 11:02

Klassiskt västkustmöte

Det är dags för det mest klassiska SSL-mötet. Västkustdrabbningen mellan Pixbo och Warberg spelas i Lisebergshallen på måndagen.

Pixbo Wallenstam ligger just nu på den åttonde och sista slutspelsplatsen. Förra helgens resa till Umeå och Uppsala gick dock inget vidare. Pixbo förlorade först mot Dalen och sedan mot Storvreta.

– Vi behöver gå tillbaka det vi hade i början av säsongen. Alla sliter stenhårt och jobbar för varandra, säger Mattias Ryberg till Pixbo TV.
 


Mattias Ryberg i Pixbo och Magnus Svensson i Warberg har haft bra flyt med målskyttet den senaste tiden. Blir det nya mål i måndagens västkustmöte? Foto: Bildbyrån.


Pixbo och Warberg är de två enda lagen som har spelat i herrarnas högsta serie alla säsonger sedan starten 1989/90. Det har förstås blivit många klassiska och prestigefyllda matcher genom åren. Warberg slog Pixbo i SM-finalen 1998. Fem år senare var det ombytta roller.

När lagen möttes i Varberg i november fick Pixbo med sig två poäng efter att ha avgjort i sudden death.

Noterbart är också att detta är säsongens enda grundseriematch i Lisebergshallen.

Är du inte på plats i arenan kan du följa matchen här på innebandy.se via LiveMatch. Det blir också rapporter i Radiosporten som sänds i Sveriges Radio P4 och på www.sr.se 19.03-21.40. 


Författare: Klas Pettersson