Warberg tappade poäng - Innebandy.se
2008-01-09 20:33

Warberg tappade poäng

Warberg tappade överraskande poäng mot det norska laget Fjerdingby i EFC. Warberg ledde med 6-2 inför den sista perioden och med 7-5 med en minut kvar att spela. Ändå fick Fjerdingby med sig 1 poäng då man på slutet lyckades göra två mål och kvittera till 7-7.

Warberg tappade mycket överraskande poäng mot det norska laget Fjerdingby. Warberg inledde matchen med mycket bollinnehav men med dåliga avslut. Efter den första perioden stod det dock ändå 2-1 till Warberg.

I den andra perioden tog Warberg tag i matchen och drog ifrån till 6-2. I den tredje perioden sjönk dock tempot rejält igen och norrmännen bjöds in i matchen igen av ett passivt Warbergsförsvar. När drygt en minut återstod av matchen ledde Warberg fortfarande med 7-5.

Då kom mardrömsminuten för Warberg då Fjerdingby gjorde två snabba mål och kvitterade till 7-7 vilket också blev matchens slutresultat.

– En väldigt onödig poängförlust. Vi är en bra bit ifrån vår normala nivå idag och. När det står 6-2 inför tredje ser det väldigt bra ut sedan börjar vi av någon anledning slarva rejält och låta dem kontra mot oss, sade Warbergs tränare Isac Carlsson efter matchen.

Vad betyder det här för er del med tanke på resten av turneringen?
– Egentligen inte så mycket. Men de två återstående matcherna i gruppspelet blir ännu viktigare, speciellt den imorgon mot Classic som blir mycket viktig för oss, fortsatte Isac Carlsson.


Författare: Johan Norberg