Viktiga matcher under eftermiddagen - Innebandy.se
2008-01-05 12:38

Viktiga matcher under eftermiddagen

Det spelas flera viktiga matcher under lördagseftermiddagen i distriktslags-SM i Västerås. En kvartsfinalplats står på spel för ett flertal lag.

I flickornas grupp 2 möts Västernorrland och Östergötland i en direkt avgörande match om vilket lag som skall gå vidare. Östergötland har fyra poäng mot Västernorrlands sex poäng. Det betyder att Östergötland måste vinna för att gå vidare till kvartsfinal medan det räcker med oavgjort för Västernorrland.

I grupp 3 spelas det också en direkt avgörande match mellan Stockholm och Västergötland. Stockholm har sju poäng och Västergötland fyra. Vinner Västergötland går man vidare eftersom inbördes möten avgör om två lag slutar på samma poäng.

Resultat och spelprogram F15


I pojkarnas grupp 1 kan Östergötland avancera till kvartsfinal om man tar poäng mot redan slutspelsklara Halland. Östergötland ligger på samma poäng som tvåan i gruppen Dalarna, men eftersom man förlorade mot Dalarna som spelat klart sina gruppmatcher så krävs det minst en poäng i matchen mot Halland.

I grupp 3 möter Värmland Västergötland i en annan direkt avgörande match. Värmland med sex poäng måste vinna med minst två mål för att ta sig förbi Västergötland och Göteborg som i nuläget har nio poäng var.

I grupp fyra måste Skåne vinna mot Bohuslän-Dal för att avancera till kvartsfinal. Skåne har i nuläget fyra poäng mot Bohusläns sex.

Resultat och spelprogram P15


Författare: Johan Norberg