Se innebandy med Viasat - Innebandy.se
2008-01-14 12:52

Se innebandy med Viasat

Sedan den 3 januari ingår TV4 Sport i Viasats kanalutbud. TV4 Sport ingår i deras sportpaket. Har du det och inte kan se kanalen så behöver du bara göra en kanalsökning och du kan sedan tillexempel se dagens TV-match mellan Helsingborg och Färjestaden.

– Tittarefterfrågan för TV4 Sport har varit stor och det är oerhört glädjande att Viasats kunder nu får tillgång till kanalen. Speciellt roligt att det är den första sportkanalen som Viasat väljer att satsa på som de inte producerar själva, säger Johan Kleberg, vd för TV4 Sport i ett tidigare pressmeddelande på Viasats hemsida.

För att se TV4 Sport via Viasat krävs att du har deras Sportpaket (tidigare guldabonnemanget). Kan du ändå inte se kanalen så kan du behöva göra en kanalsökning alternativt en ominstallation av boxern (gäller främst gamla boxar).

I och med att TV4 Sport nu finns i Viasats kanalutbud så når TV4 Sport och deras innebandysändningar cirka 55-60 % av Sveriges hushåll men målet är att nå ut till ännu fler tittare:

– Nu är Boxer den pusselbit vi har kvar för att bli den riktigt breda sportkanal som vi vill bli, säger TV4 Sports vd Johan Kleberg i ett tidigare uttalande på innebandy.se.


Klicka på TV4 Sport bannern för att komma till TV4 Sport live där du kan se matchen via internet för 39 kr. Matchen börjar klockan 19.00.

Måndagens TV-match från SSL är matchen mellan Helsingborg och Färjestaden. Det är en viktig match mellan två lag med stort behov av poäng. Helsingborg behöver poäng för att ta sig upp på slutspelsplats och tabelljumbon Färjestaden behöver poäng för att inte riskera att bli avhängda i serien.

I Helsingborg gör den mycket viktiga målvakten Mattias Andersson sin andra match från start efter sin långtidsskada. Marck Lundberg är också tillbaka efter sin korsbandsskada.

I Färjestaden har det varit turbulent den senaste tiden och i ett försök att lyfta laget har man tagit in en extra nygammal tränare, Tom Holmkvist.

– Tom tillsammans med Magnus och Magnus är en perfekt kombination som kommer att ge oss full fokus på alla delar i laget och de kommer att plocka fram den välkända FIBK-andan ur alla i laget, säger Färjestadens sportchef Mikael Svensson i ett pressmeddelande.

Se Svenska Spels innebandyexpert Mika Packaléns experttips inför matchen Helsingborg - Färjestaden.


Författare: Johan Norberg