Repris på SM-finalen idag - Innebandy.se
2008-01-10 10:44

Repris på SM-finalen idag

I EuroFloorball Cups gruppspel möts idag Rönnby och IKSU i en repris av de två senaste årens SM-finaler. I dagens andra svenskmatcher möter AIK de schweiziska mästarna Wiler-Ersigen och Warberg möter finska Classic.

Klockan 14.30 svensk tid idag möts Rönnby och IKSU i EuroFloorball Cups gruppspel. Det blir en repris av de två senaste årens SM-finaler. Matchen blir också mycket viktig då det lag som vinner med största sannolikhet slipper att möta fjolårets Europacupmästare, schweiziska Dietlikon, i semifinal.

- Det ska bli roligt att möta Rönnby. Det brukar bli tuffa och väldigt jämna matcher mot dem. Det blir en viktig match med tanke på eventuellt semifinalmotstånd, men det allra viktigaste är ändå att vi går vidare från gruppen, säger IKSU:s landslagsforward Josefina Eiremo inför matchen.


Klicka på EFC-bannern för att följa EFC på deras officiella hemsida.
12.30 svensk tid tar AIK emot de schweiziska mästarna Wiler-Ersigen i vad som kan betänkas som en förväntas tidig gruppfinal. Sist ut bland de svenska lagen idag är Warberg som 15.30 svensk tid tar emot finska SC Classic. Vid vinst för de båda svenska herrlagen så säkrar de båda varsin semifinalplats.


Författare: Johan Norberg