2008-01-21 12:43

Premiär för TV i Solnahallen

Ikväll sänder Tv4 Sport för första gången innebandy från Solnahallen i Stockholm. Dagens match blir en repris av fjolårets kvartsfinal mellan AIK och Caperio/Täby.

Dagens TV-match i TV4 Sport blir en repris av fjolårets kvartsfinal där Täby överraskande slog ut guldfavoriten AIK med 3-1 i matcher.

– Den förlusten sitter i fortfarande. Man har ju en helt annan respekt för Täby nu och det gör att man taggar till lite extra. Man vet ju att fastän Täby ligger lite sämre till i tabellen jämfört med oss så har de ett bra lag. De har ju i stort sett kvar samma lag som förra året tog sig till SM-final, säger AIK:s Niklas Jihde till innebandy.se inför matchen.

Vid seger för AIK så har de en bra chans att närma sig Falun i kampen om andraplatsen i SSL. För Täbys del är matchen mycket viktig då man bör ta poäng för att hänga på i striden kring slutspelssträcket. Caperio/Täby ligger just nu tre poäng under slutspelsstrecket, dock med en match mindre spelad.


Klicka på TV4 Sport bannern för att komma till TV4 Sport live där du kan se matchen via internet för 39 kr. Matchen börjar klockan 19.00.
Läs vad Svenska Spels innebandyexpert Mika Packalén tror inför matchen.


Författare: Johan Norberg