2007-01-06 10:08

Intersport Cup rullar vidare

15-åringarnas distriktslags-SM, Intersport Cup, spelas för fullt i Västerås. Efter drygt en dags spel är det fortfarande öppet i många av grupperna kring vilka lag som ska gå vidare.

Flickor 15Pojkar 15
Grupp 1
Grupp 2
Grupp 3
Grupp 4
Grupp 1
Grupp 2
Grupp 3
Grupp 4

 

I grupp 1 på flicksidan ser det ut som att Värmland ska ta den första kvartsfinalplatsen. Sedan finns det tre lag som har chans att ta andraplatsen. Här kommer det att avgöras först i slutomgången.

Uppland, Västmanland, Dalarna och Stockholm har också skaffat sig ett bra läge för det fortsatta spelet och ser ut att kunna gå vidare i flickklassen.

På pojksidan pågår i skrivande stund gruppfinalen mellan Skåne och Västerbotten. Här leder Skåne med 2-1 inför den sista perioden.

Största urladdningen har Stockholms pojkar svarat för. I matchen mot Blekinge hade de gjort sex mål i andra perioden när 4.29 var spelat av perioden. Stockholm vann till slut matchen med 18-2.

Killarna i Stockholm och Göteborg är kvartsfinalklara från sin grupp. I övrigt är det fortfarande tidigt på lördagsförmiddagen öppet i många av grupperna kring vilka som ska gå vidare.

Kvartsfinalerna spelas på lördagskvällen. Sedan avslutas Intersport Cup på söndagen med semifinaler och finaler.


Författare: Klas Pettersson