2006-01-20 12:30

Toppmatch i UmeåHelgens höjdpunkt på damsidan blir Superelit-matchen Iksu-Falun. Ska Falun få revansch fån i november då Iksu vann med 10-3?

Här finns en lista över matcherna som du kan följa live på innebandy.se!

Läget i de lag vi har fått rapporter från

Endre
Endre kommer att starta med samma uppställning som inledde matchen mot Balrog.
Frida Almgren är fortfarande skadad men tränar fullt i styrkelokalen och har lite lätt börjat känna på bollen. Catharina Brüggman och Alexandra Granström är utlånade till samarbetsföreningen Hansa-Hoburg.

Hammarby
Reser till Gotland med en lite tunnare trupp än vanligt. Fyra spelare stannar hemma; Pernilla Gunnskog, Lotta Olsson, Linda Holmlundh och Katarina Ekstam. Däremot kommer nya Lisa Wallman att debutera för Hammarby.

Pixbo Wallenstam
Sara Simonsson, Jenni Nyman och Caroline Bergius missar matchen av olika anledningar. Med i truppen är de båda nyförvärven Angela Bengtsson och Josefina Parling.

Rönnby
Malin Hansen och Sara Envall är de som är sjuka annars är alla åter i träning. Charlotte Holt lämnar truppen omgående på grund av personliga skäl.

Örnsköldsvik
Förutom tidigare långtidsskadade Anna Bladh och Sara Nyberg är också Anna Hedberg borta några veckor på grund av ett uttänjt ledband i knäet. I ÖSK kommer Jessica Cederstam att göra comeback. Jessica spelar topp i tredje formationen och ÖSK:s lagledning hoppas på att  hon med sin löpkapacitet kan checka stora hål i Dalens uppspel. Man kommer att starta på tre kedjor och två backpar.

 


Författare: Klas Pettersson