2006-01-25 09:35

Spetsutbildning för elittränarutbildade

I samband med VM-finalhelgen, 26-28 maj 2006, kommer SIBF att hålla en spetsutbildning i Stockholm, öppen för samtliga som genomgått Elittränarutbildningen (ETU) 1994 - 2002.

Några tränare har redan anmält sitt intresse för spetsutbildningen, övriga som är intresserade måste mejla in anmälan senast onsdagen den 26 januari.

Spetsutbildningen riktar sig till tränare som redan gått Elittränarutbild-ningen. Syftet med spetsutbildningen är bl.a. öka möjligheterna till ytterligare utbildning för de som är intresserade och att skapa en bas med välutbildade tränare som på olika sätt kan delta i diskussioner om utveckling av innebandyn.

Spetsutbildningen ska återkomma en eller två gånger årligen, varje gång särskilt riktad till dem som genomgått ETU. När den nu pågående ETU:n är klar (augusti 2006) kommer det att vara ca 100 tränare som kan delta på framtida spetsutbildningar.

Innehållet på spetsutbildningen kommer den här gången att beröra fysträning, coachning och matchanalys, samt givetvis diskussioner mellan deltagarna och föreläsare på dessa områden. Vi räknar med att ha både externa och innebandyverksamma föreläsare. Utbildningen startar efter lunch fredag 26/5 och avslutas på lördag innan VM-semifinalerna. Biljetter till VM-matcherna på lördagen och VM-finalen på söndagen ordnas till alla deltagare som vill ha det, ingår i deltagaravgiften gör fika och middag fredag samt fika och lunch lördag. Resor och övernattning står deltagarna för själva.

Deltagaravgiften är 1450 kr/person + 650 kr för matchbiljetter. Ange om du vill ha biljetter när du anmäler dig.

Anmäl dig senast den 26 januari genom att mejla till anders.jonsson@innebandy.se och uppge namn, adress, mobilnummer samt föreningstillhörighet och din funktion i föreningen.