2006-01-23 20:10

Biljettsläpp till SM-finalens efterfest

Biljetterna till efterfesten för SM-finalen 2006 har släppts. Festen kommer att anordnas i Globens Annex lördagen den 8 april. Över 1 000 personer får nu möjlighet att vara med och avsluta säsongen 2005/06 tillsammans med SM-finallagen på dam- och herrsidan.
 
– Vi tar nu ytterligare ett stort steg i utvecklingen av finalarrangemanget. Genom att vi håller till i Annexet med efterfesten skapar vi en närhet runt hela arrangemanget. Vi räknar med fulla hus när säsongen skall avslutas och uppladdningen inför VM på hemmaplan drar igång på allvar, säger Magnus Nilsson, ordförande i Svensk Elitinnebandy.
 
Efterfesten startar kl. 22.00. Då har SM-finallagen avslutat sin bankett och är redo att ansluta till festen som bland annat kommer att innehålla ett stort dansgolv, liveunderhållning och en lounge där de som vill prata gamla minnen kan göra detta i en liten lugnare miljö. För de som inte deltar på banketten finns det möjlighet att boka bord från kl. 20.00 för att sedan ansluta till festen.
 
Biljetterna till efterfesten säljs på www.ticnet.se. Matgäster som vill boka bord till kl. 20.00 hänvisas till SEI:s kansli, tfn 031-199600.