2015-02-09 14:25

Elitklubbarna blickar framåtUnder helgen arrangerade Svensk Elitinnebandy (SEI) sin årliga elitkonferens.


Elitkonferensen 2015 hölls på Quality Globe Hotel med alla SSL-föreningar representerade. Det började på lördagen med en rundvandring i Ericsson Globe och Tele2 Arena och fortsatte sedan med rapportering och diskussioner om sportmarketing, föreningsutvecklingsresa samt ekonomi.

På söndagen låg fokus på media, SSL Play, Juridiska nämnden och Tävlingsplan.

- Det var en mycket bra helg där föreningarna visade att de vill utveckla både SSL och sina egna föreningar. Diskussionerna var givande och vi kunde bland annat rensa luften och räta ut frågetecken som funnits om SSL Play:s plattformsbyte, säger Svensk Innebandys generalsekreterare Göran Harnesk.

- Det är alltid viktigt för oss att träffas och jag är mycket nöjd med helgen som var. En speciell punkt var diskussionerna om Föreningsutvecklingsresan som SSL-klubbarna ska göra i vår och där jag tror och hoppas alla förstod hur bra det kommer att bli. Det blir en resa som vi gör tillsammans för att höja Svensk Innebandy. Många av de frågeställningar som tagits upp, både under helgen och året, kommer att lyftas ytterligare där, säger SEI:s ordförande Kim Fors.


Författare: Sebastian Nurmi