Spelarna bjuder fansen på resa - Innebandy.se
2012-02-24 10:44

Spelarna bjuder fansen på resa

Hide-a-lite Mullsjö AIS spelar på lördagen en mycket viktig bortamatch i SSL mot jumbolsget Sirius. Mullsjöspelarna har på eget initiativ beslutat att bjuda supporterföreningen Blue Farmers på deras bussresa till matchen i Uppsala.

– Våra supportrar är bäst i Sverige och ovärderliga för oss. Detta blir ett sätt att visa vår uppskattning, säger lagkaptenen David Gillek i ett pressmeddelande.

Supporterklubben blev glatt överraskade:

– Ett mycket roligt initiativ av spelarna. Vi är väldigt glada och tacksamma, samtidigt ger det oss ännu mer energi och hjärta för framtiden, säger Jonas Olsson som är en av ledarna i Blue Farmers.
 
 

Mullsjös supporterklubb Blue Farmers bjöds på en glad överraskning från sina spelare. Foto: Richard Axell/mullsjoais.se.

 
Lördagens match i Fyrishov är mycket viktig. Sirius ligger sist i tabellen och behöver tre poäng för att få kontakt med de närmaste lagen ovanför. Mullsjö ligger bara en poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

– Vi ska sjunga laget till seger på lördag, säger Jonas Olsson.

– Vi lovar att ge järnet på plan och så får supportrarna göra det på läktaren. Vi ska vinna tillsammans, säger David Gillek.

Läs mer:
innebandy.se/ssl
Aktuell serietabell


Författare: Daniel Karlsson