Helsingborg-Storvreta på TV4 Sport - Innebandy.se
2012-02-20 14:15

Helsingborg-Storvreta på TV4 Sport

Under måndagskvällen är det dags för direktsänd innebandy i TV4 Sport. De formstarka serieledarna Storvreta gästar ett revanschsuget Helsingborg som senast förlorade i streckmatchen mot Tyresö Trollbäcken.Alexander Nede stod för ett mål och en assist i Helsingborgs förlust mot Tyresö Trollbäcken senast. Idag möter skåningarna de regerande mästarna Storvreta. Foto: Bildbyrån.


När Storvreta och Helsingborg möttes i november var det hemmalaget Storvreta som tog kommandot från första stund. Landslagsbacken Mattias Samuelsson gjorde både 1-0 och 2-0 och med två minuter kvar av första perioden satte Gabriel Oredsson 3-0 till hemmalaget. Visst hopp tändes för Helsingborg i början av mittperioden då Jani Kukkola reducerade till 1-3, men närmare än så kom aldrig skåningarna.

För Helsingborg, som förlorade senast i den viktiga streckmatchen mot Tyresö Trollbäcken, blir måndagens match mot Storvreta viktig i kampen om en slutspelsplats. Bara fyra poäng skiljer dem från fel sida av slutsspelsstrecket.

För Storvreta, med imponerande 17 segrar på 21 matcher, skulle en vinst mot Helsingborg innebära ett ryck i toppen och serieledning med åtta poängs marginal till tvåan Falun.

Se matchen i TV4 Sport, sändningen startar kl. 19.05.


Läs mer:

Aktuell tabell, SSL
innebandy.se/SSL


Författare: Daniel Karlsson