Dalen-Pixbo Wallenstam på TV4 Sport - Innebandy.se
2012-02-27 15:30

Dalen-Pixbo Wallenstam på TV4 Sport

Under måndagskvällen är det dags för TV-match mellan Dalen och Pixbo Wallenstam. För hemmalaget Dalen är matchen otrolig viktig i jakten på en slutspelsplats. Matchen sänds i TV4 Sport med start kl. 19.00.

Senaste mötet mellan lagen ägde rum i Wallenstamhallen i november. Den gången vann Dalen en jämn och tuff match som avgjordes i sudden death, 3-2. Dalen har för tillfället bra flyt i spelet och inför måndagens drabbning har de endast förlorat en av de senaste sex matcherna.I senaste mötet mellan Pixbo Wallenstam och Dalen "zorrade" Peter Runnestig in 1-0. Bjuds tv-tittarna på något liknande ikväll?  Foto: Bildbyrån.


Pixbo Wallenstam har också visat god form på sistone och endast förlorat en av de nio senaste matcherna. Göteborgarna ligger med en match mindre spelad trea i tabellen, sex poäng bakom tvåan Falun. En vinst i mötet med Dalen skulle innebära att de på allvar utmanar Falun om andraplatsen.Skulle Pixbo Wallenstam istället förlora måndagens match öppnas det upp för fyran Caperiotäby som ligger och lurar sex poäng bakom. Caperiotäby och Warberg, som även de har en match mindre spelad, möts på torsdag i en tv-sänd match som fullbordar omgång 23.

Se Dalen-Pixbo Wallenstam i TV4 Sport, sändningen startar kl. 19.00.


Ta chansen och vinn biljetter till SM-finalerna:

I samband med kvällens tv-match kommer tittarna kunna tävla om biljetter till SM-finalerna i Malmö Arena 21 april. Tittartävlingen hittar ni på facebook.com/smfinal och www.smfinal.se.


Läs mer:
Aktuell tabell, SSL
innebandy.se/SSL


Författare: Daniel Karlsson