Boström i Time Out - Innebandy.se
2012-02-24 15:38

Boström i Time Out

Som SSL-domare syns han då och då i tv-rutan. Time out är inte heller någon obekant term för honom. Men att medverka i TV4:s sporthumorprogram Time Out var en helt ny erfarenhet för Glenn Boström.

– Att vara med i den här inspelningen var mer nervöst än när vi dömde SM-finalen i Globen, berättar Glenn för innebandy.se.

Inspelningen gjordes i TV4:s studiolokaler i tisdags. Efter att ha klippt ner programmet till det traditionella 22-minutersformatet kan vi räkna med att Glenn Boström medverkar i ett par minuter.

– Jag kommer att vara med under programpunkten ”Vad menar domaren?”. De bad mig att visa åtta domartecken men efter klippningar kanske det kommer att vara tre, fyra tecken som syns i programmet, säger Boström.
 


Glenn Boström visar domartecken i Time Out i TV4 på söndag.
Foto: perwiklund.se.


 
I veckans program är Jörgen Persson och Malin Ewerlöf Krepp gäster. När det gäller de båda lagens gissningar på domartecknen var det vilda förslag i sann Time Out-anda.

– Ja, det var både högt och lågt bland gissningarna!

Framträdandet i TV4 på söndag är det enda vi får se av Glenn Boström i domarkläder den här helgen. Han och kollegan Sven Hammerin är nämligen helt lediga från dömande.

– Vårt nästa uppdrag är Sirius-Pixbo nästa helg, berättar han.

Time Out sänds i TV4 på söndag klockan 20.30.


Författare: Daniel Karlsson