2011-02-17 17:24

Svenska Spel huvudsponsor i elitklubbar

Ett nytt sponsringsavtal är tecknat mellan Svenska Innebandyförbundet, Svensk Elitinnebandy och Svenska Spel, där den största nyheten är att Svenska Spel blir huvudsponsor till alla klubbar i Elitserien och SSL.

– Klubbarna är viktiga för oss och vi vill stärka relationen till dem, säger Charlotte Ekman, sponsringsansvarig innebandy på Svenska Spel, angående satsningen.

Avtalet gäller innevarande säsong plus nästa säsong.

Svenska Spel har varit huvudsponsor sedan 1993, men greppet att även gå in som huvudsponsor i varje enskild elitförening är nytt, och ett sätt att närma sig klubbarna.

– Vi känner att vi har tappat kontakten med klubbarna när vi bara har jobbat centralt, vi vill vara med i spelvardagen och det tror vi blir bättre med den här lösningen, säger Charlotte Ekman.

Under säsongen pågår också en aktivitet som kallas "Duellen" i alla SSL-arenor. I en monter får besökarna skjuta på ett mål och på så sätt samla poäng. De två bästa kvalificeras till en riktig duell på innerplan i periodpausen. Där duellerar spelarna mot varandra genom att försöka göra flest mål på den andre.

– Vi vill också hjälpa till att öka upplevelsen på arenan och samtidigt synas lokalt, därför gör vi denna aktivitetsturné, säger Charlotte Ekman.

Duellen pågår resten av säsongen och i slutspelet.

Bilder från Duellen:


Författare: Jonas Gustavsson