2009-02-26 12:56

Inga matchprogram för Caperio/Täby

Vi har granskat matchprogrammen i elitarenorna den här säsongen. När det gäller SSL:s ledarlag Caperio/Täby har man dock beslutat att inte trycka upp några matchprogram den här säsongen.

– Vi presenterar motsvarande information på våra två stora projektionsdukar i matcharenan Tibblehallen. Där har vi möjlighet att presentera en mer aktuell information om laget för dagen, aktuell ställning i SSL mm, än som kan göras i ett tryckt matchprogram, berättar Kjell-Åke Grandin som är kassör i Caperio/Täby FC.
 


Inga matchprogram på Caperio/Täbys hemmamatcher den här säsongen. Foto: Bildbyrån.


– Vi har även intervjuer med ledare och spelare före matchen och i pauserna. Vi har till och med visat direktsända intervjuer från omklädningsrummet. För media delar vi ut ett blad med de aktuella lagens uppställningar.

Förra säsongen uppgick kostnaden till 5 000 kronor per match för Caperio/Täby att trycka matchprogram.

– De flesta av våra åskådare vill ha aktuell information före och under matchen, men sedan slänger programmet på läktaren efter matchen. Vi har inte en ekonomi som kan försvara ett sådant slöseri, säger Grandin.

Klubben har även försökt att ta betalt för matchprogrammen.

–  Då har vi sålt så få att publiken ändå inte fått den information man behöver för att på bästa sätt njuta av aktuell match.

Eventuellt kommer Caperio/Täby att ta fram någon enklare form av matchprogram till slutspelet.


Författare: Klas Pettersson