2009-02-12 13:06

Herrlandslaget söker materialförvaltare

Svenska Innebandyförbundet söker materialförvaltare till herrlandslaget med tillträde under våren.

Du som söker ska ha ordningssinne, vara positiv och ansvarsfull och en glädjespridare. Du får inte vara rädd att ta i när det behövs, ibland går det inte som planerat och då gäller det att lösa de problem som kan uppkomma. Du ska också vara serviceinriktad, flexibel och samarbetsvillig.

Av praktiska skäl så ser vi helst att du som söker bor i Stockholmsområdet eller i dess närhet. Körkort är meriterande men inte ett krav.

I uppdraget som materialförvaltare ingår att vara ansvarig för allt material gällande herrlandslaget, att tillsammans med förbundets landslagskonsulent ansvara för att rätt material finns hemma och beställs vid behov.

Närvaro på samtliga läger och landskamper, såväl i Sverige som utomlands, är ett krav. Även möten med förbundspersonal kan förekomma, företrädesvis på kvällstid.

Ersättning enligt överenskommelse.

Erfarenhet från liknande uppdrag är en merit. Referenser ska kunna lämnas.
Frågor angående tjänsten kan ställas till Jan Lindberg på Svenska Innebandyförbundet på 08-5229 1718 eller hittillsvarande materialförvaltare Tomas Fransson på 0736-22 74 10.

Din ansökan, som ska vara skriftlig, ska vara Svenska Innebandyförbundet tillhanda senast den 6 mars på adressen; Svenska Innebandyförbundet, att: Jan Lindberg, Box 1047, 171 21 Solna eller på e-post jan.lindberg@innebandy.se    

 


Författare: Klas Pettersson