2008-02-05 09:35

…och i Juniorallsvenskan

Nu är alla kvartsfinalerna i Juniorallsvenskan spelade. Det bjöds på många mål och en hel del spänning. Fyra lag återstår och de ska göra upp om SM-medaljerna i Göteborg och Mölnlycke om en månad.

Den första kvartsfinalen spelades redan förra helgen. 512 åskådare i Västeråshallen fick se en märklig match, där Nykvarn ledde en bra bit in i mittenperioden. Ställningen inför sista perioden var 2-2. Slutresultatet skrevs till senare 12-5 efter en slutperiod som innehöll tretton mål.

Många åskådare var det även i Mora, där Kais Mora gästades av Hässelby. Bortalaget vann med 6-4 efter bland annat två viktiga mål av Hampus Dargren i sista perioden.

FC Linköping kunde inte stå emot Mullsjös ryck. Hemmalaget Mullsjö gick från 1-2 till 6-2 i mittenperioden. Linköping svarade på slutet men kom aldrig ikapp. Det blev 6-5.

I Örebro spelades anfallsglad innebandy mellan Axberg och Färjestaden. Axberg var i ledningen nästan hela matchen men på slutet närmade sig Färjestaden, med bland andra SSL-spelarna Simon Nilsson och Marcus Johansson. Axberg höll dock undan och vann med 9-8.

Så här spelas semifinalerna


Författare: Klas Pettersson