2008-02-02 20:06

Hansen gjorde mål direkt

I damlandslagets match mot Finland idag gjorde Rönnbys Malin Hansen mål direkt i landslagsdebuten. Hon gjorde 1-0 för Sverige i den sjunde minuten. Direkt efter matchen fick innebandy.se en pratstund med landslagsdebutanten.

– Det var riktigt skönt! Det var kanske inte det snyggaste målet direkt men riktigt skönt och kul, sade en glad Malin Hansen direkt efter landslagsdebuten.


Hansen i tröja nummer 18 firar sitt första landslagsmål. Foto Bildbyrån
Kan du beskriva målet?
– Emelie Linström och Malin Dalbjer jobbade som djur bakom målet och tillslut lyckades Dalbjer peta fram den till mig framför kassen. Jag var nästan helt fri där så det var bara att vispa in den, sade Hansen.

Vad tycker du om din insats i övrigt idag?
– Nerverna spelade mig ett litet spratt i början men det gick bättre och bättre allt eftersom jag kom in i matchen. I tredje perioden tycker jag det gick riktigt bra förutom det sista målet som vi kanske borde ha täckt bort. Men helt klart godkänt tycker jag, sade Malin Hansen.

Det här är som sagt ditt första landslagsläger. Hur tycker du att det är och har du kommit in bra i gruppen?
– Ja det tycker jag. Det känns jättekul att få vara med och det är ett jättehärligt gäng allihopa! Allt är bara positivt, sade Malin Hansen.


Författare: Johan Norberg