2008-02-15 14:49

Experttips från Forslund

På svenskaspel.se finns en nystartad webb-tv. I programmet Sportwebben bjuds tittarna på speltips. Expert är ingen mindre än innebandylegenden Mats Forslund.

40-årige Mats Forslund var en av de allra största innebandyprofilerna under 90-talet. Han startade och drev Fornudden IB. Kamratgänget gjorde en raketresa genom seriesystemet och vann SM både 1994 och 1997. Laget vann även Europacupen.

Förutom meriterna i klubblaget har Mats Forslund även 35 landskamper på meritlistan. I landslaget var han med om att vinna såväl EM som VM. På senare år har han tagit guld i veteran-SM med SB Innebandy.

I Sportwebben bjuds tittarna varje vecka på reportage och intervjuer. I programmet blandas det även in speltips som experten Mats Forslund delar med sig av.Till helgen hittar Forslund sitt absolut bästa spel i innebandyns SSL, nämligen matchen mellan Dalen och Warberg.

– Warberg har fortfarande inte förlorat än i år och de krossade AIK sist. Dalen har ingen form, de kan inte vinna matcherna. De tappar alltid på slutet, har tre raka förluster. Svenska Spel har skänkt ut 2,10 här på Warberg. Det är rena skämtet, det är fantastiskt bra

Till Svenska Spels webb-tv


Författare: Klas Pettersson