Tack för 2013 - Nu ser vi fram emot 2014 - Innebandy.se
2013-12-31 11:59

Tack för 2013 - Nu ser vi fram emot 2014

Dubbla VM-guld, ny SM-finalhöjdare i Malmö och så Jerringpris-nominering. Höjdarna under 2013 var många och nu vill vi tacka alla som gjort framgångarna möjligt. Samtidigt ser vi fram emot ett mycket spännande 2014.

”Svenska damlandslaget vann VM-guld i tjeckiska Ostrava söndagen den 15:e december och bara fyra dagar senare blev det klart att herrlandslaget tagit sig in bland de åtta bästa i kampen om Jerringpriset. Detta var bara två av många fantastiska ögonblick 2013.

Framför allt ska vi inom Svensk Innebandy vara stolta över det arbete som, runtom i vårt land, görs för att förbättra barn och ungdomsidrotten, detta genom vår utvecklingsmodell.

Innebandyn är och förblir en folksport och vi vill härmed passa på att tacka alla som spelar och verkar inom innebandyn. Samt alla våra mycket viktiga samarbetspartners. Ni har alla bidragit till ett 2013 vi aldrig glömmer.

Förhoppningsvis blir vi ännu fler och starkare 2014. Då tar vi nästa steg med Svensk Innebandys Utvecklingsmodell och arrangerar ett superfräckt VM i Scandinavium.”

Med vänliga hälsningar

Göran Harnesk
Generalsekreterare Svensk Innebandy

Tomas Engholm
Ordförande Svensk Innebandy


Författare: Daniel Karlsson