Inside Sweden: Sverige känner på CEZ Arena - Innebandy.se
2013-12-11 13:29

Inside Sweden: Sverige känner på CEZ Arena

Vi laddar upp inför kvartsfinalen mot Lettland som börjar klockan 20. Sverige tränade i CEZ Arena i Ostrava på onsdagsförmiddagen och Inside Sweden var på plats och kände av stämningen.Se avsnittet här!

Tidigare avsnitt
Inside Sweden 10/12: Musikvideo "En klar seger"
Detta avsnitt tillägnas den helt nytillverkade musikvideon till VM-låten "En klar seger". Förhoppningen är att lyfta landslaget till VM-guld när slutspelet nu startar på onsdagen med kvartsfinal mot Lettland.

Inside Sweden 9/12: Så mår Emelie Lindström efter smällen?
Efter segern mot Ryssland har landslaget varit på en mottagning arrangerad av den svenska ambassadören i Tjeckien, Annika Jagander. Inside Sweden hakar på och dessutom kollat läget med Emelie Lindström. Hur mår hon efter smällen?

Inside Sweden 8/12: Linn granskar JG:s nya liv
Efter segern mot Polen sitter landslaget på läktaren och ser publikfesten Tjeckien-Schweiz. Vilket tryck! Inside Sweden tar rygg och följer dessutom i Linn Lundströms hasor när hon besöker sin forna roomie Jenny "JG" Gustafsson i "så bor landslaget".

Inside Sweden 7/12: Spelarna förhör landslagskocken

Premiären mot Finland. VM-debutanten Sandra Mattssons succé. Sveriges egna kock. Japp, allt detta ska avhandlas i detta avsnitt av Inside Sweden - Om vi nu hittar till köket.

Inside Sweden 6/12: Till VM - Trots stormen Sven
I första avsnittet tar vi reda på hur stormen Sven påverkade resan till Tjeckien? Vad är det egentligen VM-arenan heter? Och vem i laget har redan åkt på en fläskläpp?


Författare: Daniel Karlsson