Inside Sweden: Familjen som missade planet till VM - Innebandy.se
2013-12-13 17:07

Inside Sweden: Familjen som missade planet till VM

VM:s sista vilodag bjuder på såväl media- som familjeträff. Inside Sweden är med och pratar med familjerna Rydfjäll, Andersson och Lundström. En av dem missade sitt flyg till VM. Dessutom bjuds landslaget (och vi) på en sjungande överraskning.

Se avsnittet här!

Tidigare avsnitt
Inside Sweden 12/12: Vem är landslagets bowlingdrottning?
Vilodag i VM innebär att svenska landslaget kastar sig ut på okänd mark i bowlingens tecken. Inside Sweden hakar förstås på.

Inside Sweden 11/12: Sverige känner på CEZ Arena
Vi laddar upp inför kvartsfinalen mot Lettland som börjar klockan 20. Sverige tränade i CEZ Arena i Ostrava på onsdagsförmiddagen och Inside Sweden var på plats och kände av stämningen.

Inside Sweden 10/12: Musikvideo "En klar seger"
Detta avsnitt tillägnas den helt nytillverkade musikvideon till VM-låten "En klar seger". Förhoppningen är att lyfta landslaget till VM-guld när slutspelet nu startar på onsdagen med kvartsfinal mot Lettland.

Inside Sweden 9/12: Så mår Emelie Lindström efter smällen?
Efter segern mot Ryssland har landslaget varit på en mottagning arrangerad av den svenska ambassadören i Tjeckien, Annika Jagander. Inside Sweden hakar på och dessutom kollat läget med Emelie Lindström. Hur mår hon efter smällen?

Inside Sweden 8/12: Linn granskar JG:s nya liv
Efter segern mot Polen sitter landslaget på läktaren och ser publikfesten Tjeckien-Schweiz. Vilket tryck! Inside Sweden tar rygg och följer dessutom i Linn Lundströms hasor när hon besöker sin forna roomie Jenny "JG" Gustafsson i "så bor landslaget".

Inside Sweden 7/12: Spelarna förhör landslagskocken

Premiären mot Finland. VM-debutanten Sandra Mattssons succé. Sveriges egna kock. Japp, allt detta ska avhandlas i detta avsnitt av Inside Sweden - Om vi nu hittar till köket.

Inside Sweden 6/12: Till VM - Trots stormen Sven
I första avsnittet tar vi reda på hur stormen Sven påverkade resan till Tjeckien? Vad är det egentligen VM-arenan heter? Och vem i laget har redan åkt på en fläskläpp?


Författare: Daniel Karlsson