2010-12-27 09:34

Hjärnveckan

Hjärnveckan (17-28 februari) är den period på året då alla klubbar, föreningar och distrikt uppmanas att samla in pengar till förmån för barnhjärnforskningen.

Hjärnans sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar kan finnas med från födseln eller uppträda i tidig ålder. Autism och Aspergers syndrom förändrar livet för många familjer, och behovet av bidrag är stort.

Svensk Innebandy i samarbete med Hjärnfonden genomför hjärnveckan 17-28 feb 2011 för att hjälpa till att samla in pengar.

Er organisation bestämmer själva vilken aktivitet ni vill genomföra för att samla in ett välbehövligt bidrag. Svensk Innebandy uppmärksammar kampanjen i samband med SM-finalen i Malmö genom att i direktsändning i TV4 och inför ett fullsatt Malmö Arena lämna över insamlingsbidraget.

Svenska Innebandyförbundet uppmanar alla i rörelsen att delta i insamlingskampanjen. Det finns många sätt att göra detta på till exempel genom att lägga på 10 kr på entréavgiften, att sälja Hjärnfonden pins eller att uppmana klubbens sponsorer till kampanjbidrag. Planera och genomför en bra kampanj till förmån för forskningen och delta i utlottningen av 30st biljetter till SM-finalerna i Malmö Arena 16 april, 2011.

Läs mer om Hjärnveckan (PDF)


Författare: Jonas Gustavsson