Så ser startuppställningen ut - Innebandy.se
2009-12-04 11:26

Så ser startuppställningen ut

Under fredagen hade landslaget en öppen stund för media – och då passade Jan-Erik Vaara på att avslöja vilken laguppställning man har för avsikt att spela med i VM.

Ambitionen är att spela med samma startuppställning i alla matcher och man kommer att gå för fullt under hela gruppspelet. Förbundskaptenen Jan-Erik Vaara berättade att den enda planerade förändringen som finns existerar på målvaktssidan.

– Vi har en plan för hur matchningen ska se ut där, sade Vaara.

Det enda frågetecknet som finns inför Norgematchen handlar om Josefina Eiremo som stod över landskampen mot Schweiz på grund av att hon kände av en förkylning. Det handlade mest om en säkerhetsåtgärd.

– Jag har inte haft någon feber eller något sådant, utan haft lite ont i kroppen och varit lite seg i skallen. Jag hoppas och tror inte att det ska bryta ut. Jag har inställningen att spela och jag är riktigt taggad. Det här har man väntat väldigt länge, det ska bli riktigt roligt, sade Eiremo under medieträffen och är inte rädd att drabbas av stundens allvar i den fullsatta premiärmatchen mot Norge på lördag.

– Jag märker knappt om det är en eller tusen på läktaren för man är så fokuserad. Det blir spännande att se hur det blir, men jag hoppas på ett bra stöd från läktaren, och det jag har inte varit med om att ha en sådan stor hemmapublik i ryggen innan. I Globen har man ju inte alla med sig på samma sätt. 

 

SVT:s lokal-TV var på plats under mediestunden och passade på att intervjua Karolina Widar.


Så här planerar Sverige att spela i VM:

Hanna Pettersson
(Sandra Fredriksson)

Elin Reinestrand
Isabell Krantz
Karolina Widar
Victoria Wikström
Sara Kristoffersson

Lisah Samuelsson
Anna Renström
Anna Wijk
Emelie Lindström
Hermine Dahlerus

Emelie Wibron
Malin Eriksson
Josefina Eiremo
Susanna Tuominen
Malin Dalbjer

Ina Rhöös
Helga Karlsson
Elin Tjärnström

VM-guide på innebandy.se


Författare: Jonas Gustavsson