Stor satsning på podcast om innebandy - Innebandy.se
2015-09-08 12:00

Stor satsning på podcast om innebandy


Mika Kohonen är först ut i Plastpodden och berättar, bland mycket annat, om sin depression, värktabletterna, åren av sömnlöshet och sin kärlek till sporten.

Mika Kohonen först ut i ny intervjuserie som tar dig in på djupet.


SportExpressen uppmärksammade igår att Mika Kohonen är premiärgäst i nya ”Plastpodden”.
Här berättar initiativtagaren Lars Lindberg vad du kan förvänta dig av podcasten.

- Plastpodden är podcasten för dig med innebandyintresse eller för dig som vill ha insyn i spelarna och profilernas vardag. Få spelarens egna historia eller hör kuriosan du inte visste, säger Lars Lindberg.

Lars Lindberg har jobbat som journalist och med innebandyn sedan 2009. Det började med en innebandyblogg på Folkbladet i Umeå och gick vidare via Innebandyförbundet och sedan TV4 Sport, Norran och C More. 

- Min förhoppning med Plastpodden är att erbjuda profilers historier som gör att du kan sitta i bilen, gå din promenad eller sitta i soffan och få innebandysnack av kvalitet. Jag vill kunna erbjuda kött och blod, människan bakom tröjnumret. Men jag är ödmjuk inför uppgiften och tar gärna emot synpunkter och kommentarer. 

Mika Kohonen är först ut men vilka namn lär komma framöver?
- Jag har en drömlista av hur jag vill inleda. Kohonen satte ju ribban och nu är det bara att gasa. Självklart vill jag höra Niklas Jihde med tanke på hur hans medverkan i Mästarnas mästare kommer belysa sporten. Micael Fasth är en annan som har historier som få i den här sporten.

Premiäravsnittet dyker inom kort upp på iTunes men går att lyssna på här!

 


Författare: Sebastian Nurmi