2016-04-14 18:22

Unihoc laddar för SM-finalen i Tele2

Under lördagen kommer massvis med företag att visa upp sig i Tele2 Arenas aktivitetsområde. Ett av dem är Unihoc – som bjuder på förhandsvisningar inför nästa säsong.

Ett stort aktivitetsområde är uppbyggt inne i Tele2 Arena inför SM-finalen. Många företag är på plats för att visa sin verksamhet. Bland annat är Unihoc där.

– Vi på Unihoc slår på stort med två montrar likt designen som vi hade på VM 2014. Alltså cleant och snyggt med vår svartgula look. Vi bjuder på ett par nyheter från nästa års kollektion som ett litet limiterat försläpp inför nästa säsong, säger Unihocs Kalle Brännberg.

Aktivitetsområdet är öppet under hela dagen. Förutom försäljning kommer det att finnas speed shooting och andra saker man kan göra.

– Som vanligt blir det en dag för konsumenter och innebandyälskare där man får se världens bästa innebandy blandat med tillverkare, sportens stjärnor och nyheter, säger Brännberg och kommenterar Tele2 Arena:

– Det är alltid spännande när innebandyn får nya utmaningar, och så klart roligt med rekord och en större arena. Innebandyn behöver utvecklas i större rum, precis som vi på Unihoc. 

Köp biljetter till SM-finalen här.


Författare: Anton Rosenblad