2016-05-30 14:12

Bli instruktör på Sweden Floorball Youth Camp


Sweden Floorball Youth Camp återvänder i höst. Foto: Per Wiklund

Efter fem väl genomförda höstläger 2015 har vi nu börjat arbetet med 2016 års läger i Sweden Floorball Youth Camp. Och nu söker vi instruktörer.

Lägren kommer genomföras under vecka 44 (3-6 november) på samma orter som i fjol. Alltså Falun, Uppsala, Umeå, Göteborg och Varberg. 

Till det här kommer det att behövas 120 stycken instruktörer från olika delar av Sverige. Distriktsförbunden har blivit tilldelade platser att fördela på sina lokala instruktörer. Dock saknar vi ett antal instruktörer och ger nu dig chansen att vara med på den här utbildningen.

Utbildningshelg
20-21 augusti ska du delta på en utbildning som genomförs på Bosön i Stockholm. Du kommer få den utbildning som krävs inom de olika områden som lägerverksamheten syftar till att utveckla hos spelarna. Du kommer också att få vara delaktig i planerandet av lägret på respektive ort.

Ingen ersättning utgår för den här helgen. Svensk Innebandy står för kost och logi samt resa till och från Bosön.

Lägerveckan
Den genomförs 3-6 november. Svensk Innebandy beslutar om på vilken ort du ska medverka. Vi tar alla kostnader för din resa och ditt boende de här dagarna. Övernattning på hårt underlag gäller.

Ett arvode på 5000 kronor utgår för de här fyra dagarna.
Om det visar sig att vi inte lyckas fylla lägrets alla platser så kommer vi tvingas säga nej till instruktörer, det bör du vara medveten om innan du ansöker.

Kriterier för dig som vill söka
Du får inte vara yngre än 18 år då uppdraget kommer att innebära ett visst vuxenansvar med ett sammanhållande ledarskap. Ledare som gått en Grundutbildning (GU) och är insatt i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) ser vi som ett klart plus.

Vi ser gärna kvinnliga instruktörer.

Material
Samtliga ledare kommer att tilldelas kläder från Svensk Innebandy.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla, namn, ålder, hemort, distrikt och förening.
Dessutom ett CV vad gäller din tränarutbildning och om du tränar något lag nu och i så fall vilket.
Skicka din ansökan till jan.lindberg@innebandy.se senast 1 juni.

Frågor
Besvaras av Jan Lindberg på jan.lindberg@innebandy.se eller på 08-514 274 18. 


Författare: Anton Rosenblad