SM-finalvärden lovar en fest utöver det vanliga - Innebandy.se
2015-04-10 04:54

SM-finalvärden lovar en fest utöver det vanliga


Värden Globe Arenas räknar med ett fullsatt Globen 18 april. Foto: Pressfoto

Ett fullsatt Globen, attraktiva SM-finaler och en fantastisk efterfest. Det är vad värden Globe Arenas vill visa upp 18 april.
– Vad exakt det blir får de som dyker upp på finalen se, säger kommunikationschefen Daniel Stålbo.

Nedräkningen mot SM-finalen fortsätter och alla bitar börjar falla på plats. Så även för Globe Arenas, som står som värd för festen. Där har det jobbats länge för att se till att dagen blir optimal på alla sätt.
– Självklart är det jättekul att finalen är tillbaka där den hör hemma, i huvudstaden, och framför allt i Ericsson Globe som passar innebandy bra och är en arena där det givet blir ett högt tryck från publiken. Det brukar ju i sig leda till händelserika matcher och finaler. Nu ser vi fram emot tre år med finaler här, säger kommunikationschefen Daniel Stålbo.

Stålbo tror på två riktigt bra finaler 18 april och menar också att den officiella efterfesten i Annexet blir en fantastisk avslutning på säsongen.
– Ja, där har ju även allmänheten möjlighet att mingla med sina favoritspelare.

Hur har ni laddat för att göra SM-finaldagen så bra som möjligt?
– Som alltid har vi laddat för att arrangören (Svensk Innebandy) ska kunna göra det den vill göra i arenan – vad exakt det blir får de som dyker upp på finalen se.

Biljetter till SM-finalen går att köpa på axs.com.


Författare: Anton Rosenblad