2015-04-24 15:00

Här är allt som händer under EFT i helgen


Kim Nilsson och Martin Östholm är på plats i Göransson Arena i helgen. Foto: Per Wiklund

Under fredagen intar det svenska herrlandslaget Göransson Arena i Sandviken för att spela Euro Floorball Tour. Här är hela helgens schema. 

Hemmasonen Alexander Rudd får i helgen spela inför en riktig hemmapublik när han drar på sig landslagsdressen i Göransson Arena. Det svenska herrlandslaget spelade senast tillsammans på svensk mark i VM-finalen i Göteborg i december – där det som känt blev guld.

Nu gör de sig redo för matcher mot Tjeckien, Schweiz och Finland i helgen. Biljetter finns här och alla matcher visas också live på www.sslplay.se.
– Det är otroligt bra tryck på biljetterna. Vi har fått utöka kapaciteten för att få in folk. Man måste vara alert för att få se innebandy i helgen, säger Roger Collin på Gästriklands Innebandyförbund.

Men det är inte bara landslagsinnebandy som står på schemat i Göransson Arena. Det kommer att bjudas på många andra saker också. Bland annat blir det fiskdamm, ansiktsmålning, godisregn, disco och fullt med aktiviteter i Funzone. På Göransson Arenas hemsida finns hela helgens schema.

Det kommer också att spelas hela nio distriktsmästerskapsfinaler. Fyra avgörs på lördag förmiddag, och resten under söndagen. Då är det från tolvåringar till seniorer på dam- och herrsidan som spelar.

Matchprogram

Fredag 24 april
16.00 Finland – Schweiz
19.00 Sverige – Tjeckien

Lördag 25 april
14.00 Tjeckien – Finland
17.00 Sverige – Schweiz

Söndag 26 april
11.00 Tjeckien – Schweiz
14.00 Sverige – Finland


Författare: Anton Rosenblad