Webbsändningar från SDF-SM - Innebandy.se
2014-04-11 08:14

Webbsändningar från SDF-SM

Med 14 avverkade webbsändningar återstår nu 16 direktsända matcher från gruppspelet i SDF-SM. Med så pass många högkvalitativa distrikt med varandra är det svårt att gallra bland matcherna, men vi passar ändå på att tipsa om några guldkorn.

Matcherna webbsänds via http://svenskinnebandy.solidtango.se

Damjunior
Både Västerbotten och Gästrikland slog på stora trumman i sina första matcher och vann med 9 respektive 8-1. Vinnaren gör ett ryck i kampen om förstaplatsen i gruppen så nog kan vi förvänta oss två heltaggade lag.
Sändningsstart: 09.40

Västergötland och Dalarna möter varandra i en spännande match som till stor del avgör grupp 3. Vid en dalavinst blir man klara för kvartsfinal medan man vid en förlust blir omsprungna poängmässigt av just Västergötland. Räkna med heta känslor!
Sändningsstart: 18.25

Från Helsingborg Arena kommer DJ17-drabbningen mellan Hälsingland och Skåne att visas. Matchen blir en repris från i fjol då Hälsingland slog ut Skåne i kvartsfinalen efter sudden death. Årets match blir med stor sannolikhet minst lika spännande då en slutspelsplats ligger i potten.
Sändningsstart: 18.25

Herrjunior
Halland är det enda laget i grupp 3 som lyckades vinna sin torsdagsmatch och när man under fredagen ställs mot Dalarna hoppas man kunna säkra en slutspelsplats. Ska Tobias Jernesand kunna spika igen och hindra Dalarna och Casper Backby från att förstöra fredagen för hallänningarna?
Sändningsstart: 11.25

För två år sedan tog Östergötland guld i 96:ornas P15-SM efter en finalvinst mot Göteborg. I Idrottens Hus får vi nu en repris på finalen och göteborgarna är givetvis revanschsugna. Men först ska man försöka få ordning på spelare som Felix Lanver, Jacob Sigfridsson och Tobias Claesson.
Sändningsstart: 13.10

Både Stockholm och Skåne har tagit ett järngrepp om slutspelsplatserna i grupp 1 med två segrar var. Vinnaren tar troligtvis hand om förstaplatsen i gruppen och Skåne vill med all säkerhet sätta käppar i hjulen för fjolårsvinnarna Stockholm.
Sändningsstart: 20.10