2014-04-08 11:15

4 dagar kvar: Årets domare 2013/14 utsedda

Svensk Innebandy har utsett Årets domare 2013/14. Priset går till Jonatan Lindberg och Jon Moberg på damsidan samt Ola Pettersson och Daniel Skoog på herrsidan.

Årets domare 2013/14 på damsidan:
Jonatan Lindberg och Jon Moberg

Juryns motivering:
”Jonatan och Jon har visat upp en professionalitet och hållit en mycket hög lägstanivå i match efter match. Deras egenskaper och fantastiska känsla för spelet gör att de har en naturlig auktoritet. Domarparet är väldigt uppskattat internationellt där de som ambassadörer för Svensk Innebandy bidrar starkt till andra länders utveckling. Jonatan och Jon är i stenhård konkurrens mycket värdiga vinnare av årets utmärkelse.”


Årets domare 2013/14 på herrsidan:

Ola Pettersson och Daniel Skoog

Juryns motivering:
”Ola och Daniel, som av samtliga domarpar i år dömt flest SSL-matcher tillsammans, har hållit en hög lägstanivå och varit det enda herrpar som representerat Svensk Innebandy internationellt under säsongen. De har utvecklat ett mer tryggt matchledarskap och tagit ett stort ansvar för att driva utvecklingen framåt bland förbundsdomarna. Ola och Daniel är i stenhård konkurrens mycket värdiga vinnare av årets utmärkelse.”

Juryn har bestått av:
Johan Olsson, Göran Berg och Jonas Ahlehjelm (SIBF-kansliet).
Klas Leidö (SSL-coach på herrsidan)
Mats Öster (coachansvarig)
Göran Harnesk (generalsekreterare).

Prisutdelningen sker i samband med SM-finalen lördagen 12 april.


Författare: Daniel Karlsson