3 dagar kvar: Många aktiviteter och tävlingar i Malmö Arena - Innebandy.se
2014-04-09 16:00

3 dagar kvar: Många aktiviteter och tävlingar i Malmö Arena

Malmö Arena kommer att koka under SM-finalen 12 april. Förutom innebandy i absolut världsklass kommer arenan vara fylld av aktiviteter och tävlingar med fina priser. Här sammanfattar vi vad du kan förvänta dig av dessa!


Missa inte alla aktiviteter i Malmö Arena 12 april. Foto: Per Wiklund.


Svenska Spel
Svenska Spel kommer ha ett lekland som går i Svensk Innebandys Utvecklingsmodells anda. Här får du som besökare bland annat testa på innebandy, tennis, pingis, bowling och frisbeegolf. I montern kommer det även erbjudas ansiktsmålning för de som vill stötta sina favoritlag lite extra.

Försvarsmakten
Försvarsmakten kommer ha två montrar inne i arenan. I den ena kommer du kunna testa dig själv i några enkla övningar. Därefter får du förslag på olika yrken som skulle kunna passa just dig. Detta utifrån hur du presterat i styrka, tekniskt kunnande, läsförståelse och stresshantering. I den andra montern kan du utmana dig själv och dina kompisar i en hinderbana. Här finns det fina priser att vinna.

Honda
I Hondas monter får du visa vilket lag du håller på i finalen genom att ta en boll från ”rätt” sida i "Vinnometern". Här kommer man tydligt kunna följa kampen mellan de olika lagens supportrar på plats. Med din innebandyboll och en riktigt bra klubba från Unihoc får du sedan prova på din skotteknik genom att skjuta prick. Alla som deltar får ta med sig bollen hem, och når du upp till ett visst antal poäng vinner du ett pris.

Utöver bollkonstnärer söker Honda också SM-finalernas hetaste innebandyfrilla. Pannband kommer delas ut till besökare som får fota sig själva med pannbandet och sin egen variant av innebandyfrillan. Man deltar i tävlingen genom att lägga upp sin bild på Instagram under #hondainnebandy. Det kommer även att placeras innebandyfrille-dekaler på gemensamma speglar inne på toaletterna, där besökarna har möjlighet att ta en “selfie” med frillan och pannbandet. Om du har SM-finalernas bästa innebandyfrilla vinner du fin innebandyutrustning från Unihoc.

SJ
SJ har en lounge där du som resenär och kund kan slå dig ned och bjudas på enklare fika. I anslutning till loungen har SJ även ett antal tävlingar. Om du presterar väl på dessa har du chansen att vinna fina priser kopplade till innebandy-VM i Göteborg 2014.

Förutom nämnda montrar kommer även innebandybutikerna Klubbhuset, Innebandykungen och Innebandyesset samt innebandymärkena Salming, Unihoc och Zone finnas på plats. Dessutom kommer det erbjudas aktiviteter från såväl hotell- som cup- och lägerverksamheter.


Författare: Daniel Karlsson