Årets domare på herrsidan - Innebandy.se
2013-04-11 15:11

Årets domare på herrsidan

Johan Råsbrink och Håkan Grahn-Gustavsson har utsetts till Årets domare i Svenska Superligan herr (SSL).


Johan Råsbrink och Håkan Grahn-Gustavsson. Foto: Per Wiklund.

Håkan Grahn-Gustavsson och Johan Råsbrink har dömt fem år tillsammans. Lika många gånger har de fått utmärkelsen ihop (Johan har även belönats med utmärkelsen tre gånger när han dömde ihop med Thomas Nystrand) och har förutom det även tre SM-finaler tillsammans.

- Det är alltid ett hedersomnämnande och ett tecken på att vi gjort något bra under säsongen, säger domarparet och summerar säsongens höjdpunkter:

- Vi har lyckats hålla en jämn standard och en hög lägstanivå under hela säsongen. Det var fantastiskt kul att döma en av VM-semifinalerna i Schweiz. Och att nu avsluta säsongen med att döma SM-finalen i Malmö Arena, det kan inte bli bättre.

Motiveringen:
Håkan Grahn-Gustavsson och Johan Råsbrink har haft en mycket bra säsong och visar att de utvecklas i en positiv riktning. De har också dömt VM för herrar i Schweiz där de visade att de inte bara är nummer ett i Sverige utan även i världen. Håkan och Johan är högt uppskattade domare bland alla lagen i SSL och deras ambassadörskap för innebandydomarna är av världsklass.


Författare: Daniel Karlsson