2013-04-09 17:00

4 dagar kvar: Vinn helikoptertur med Försvarsmakten

Malmö Arena börjar bli redo för årets stora innebandyfest när SM-finalen ska avgöras på lördag. Försvarsmakten kommer att finnas på plats och utmana dig att bland annat testa deras hinderbana - med chans att vinna riktigt fina priser.

Det finns all anledning att komma i god tid till Malmö Arena vid lördagens SM-final. Förutom att se några av världens bästa innebandyspelare göra upp på plan, finns det massor av aktiviteter runt om SM-finalen.

Utanför arenan kan du få se och känna på en Galt - ett terränggående skyddsfordon som Försvarsmakten visar upp. Inne i arenan har Försvarsmakten två montrar på plats.

I den första montern får du utmana dina vänner i räckhäng och rygghäng - vem orkar hänga längst? Här finns även möjlighet att prova olika typer av utrustningar och uniformer.

I den andra och större montern får besökarna tävla två och två i en hinderbana. De tävlande startar med en stridsväst och hjälm på sig. Här handlar det om att åla under nät, ta sig igenom ett entrapmenthinder och lösa pussel. Genom hela hinderbanan ska de tävlande hålla en innebandyklubba i varsin ände, så samarbete är viktigt.

Högsta vinsten under dagen är en flygning med helikopter eller jetflygplan. Andra priser är allt från vattenflaskor, cykellampor till tofflor och coola kamouflerade innebandyklubbor.


Författare: Daniel Karlsson