Svensk Innebandy söker nationella kursledare - Innebandy.se
2012-04-10 16:45

Svensk Innebandy söker nationella kursledare

Svensk Innebandy står inför en genomgripande förändring av våra barn- och ungdomsledarutbildningar. Allt som en konsekvens av innehållet i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU).

Från och med i höst ersätter vi de nuvarande Barn- och Ungdomsledarutbildningarna (BUL) med nya utbildningar. Den stora förändringen, förutom anpassningen till SIU, är att det införs en Grundutbildning (GU) samt en mängd fördjupningsutbildningar. I samband med det söker vi nu nya kursledare som för Svensk Innebandys räkning vill och kan utbilda våra framtida barn- och ungdomsledare.

Svenska Innebandyförbundet kommer att utbilda 35 nationella kursledare som blir certifierade i att hålla samtliga av de nya utbildningarna. Barn- och ungdomsledarutbildningarna kommer precis som tidigare att arrangeras av våra Specialdistriktsförbund (SDF) runtom i landet. Till dessa utbildningar finns de nationella kursledarna till förfogande.

Läs mer i dokumenten:
Ny tränarutbildning för barn- och ungdomsledare
Uppdragsbeskrivning för nationell kursledare


För att bli nationell kursledare krävs tre saker:

1. En ansökan skickas in till Svenska Innebandyförbundet. Läs mer om det i dokumentet Ansökningsförfarande för nationell kursledare.

2. Antagning till Kursledarutbildningen (KLU).

3. Godkänt genomförande av KLU.


Vid frågor, kontakta Emil Persson på emil.persson@innebandy.se eller 08-514 27 417.


Författare: Daniel Karlsson