2012-04-12 14:45

Falun-Storvreta i TV4 Sport

Dramatiken i semifinalserien mellan Storvreta IBK och IBF Falun fortsätter. Storvreta, som leder med 2-1 i matcher, kan bli finalklara under torsdagen. Men då krävs seger mot ett revanschsuget Falun hemma i Falu Kuriren Arena.IBF Falun behöver vinna de två nästkommande matcherna mot de regerande mästarna Storvreta för att nå SM-final. Foto: Bildbyrån.


Under onsdagen vann IBK Dalen semifinal 4 mot Pixbo Wallenstam med 8-3. Umeålaget vann semifinalserien med 3-1 i matcher och blev därmed det första finalklara laget till herrarnas SM-final i Malmö Arena 21 april.

Vilket lag som får möta IBK Dalen i finalen kan avgöras redan under torsdagskvällen då semifinalserien mellan IBF Falun och Storvreta IBK fortsätter. Inför torsdagens match har Storvreta tagit kommandot och leder med 2-1 i matcher.

Matchserien har varit jämn och oviss. Storvretas två vinster har slutat med uddamålsegrar 6-5. Mycket talar för att vi får se en jämn match även under torsdagen, då Falun kommer att kämpa för en finalplats med ett välfyllt Falu Kuriren Arena i ryggen.

Slutspelsdramatiken följer du på TV4 Sport. Kommentatorer är Patric Skoglund och Peter Kokocha (expertkommentator).


Sändningen börjar 19.05 och matchen startar 19.15.


Författare: Daniel Karlsson