2011-04-08 21:20

SDF-SM flyter på igen

Efter att avloppsbrunnen utanför nya Gamliahallen rasat under eftermiddagen tvingades SDF-SM-arrangörerna i Umeå till snabba omkastningar.

- Alla omklädningsrum och toaletter slogs ut i den nya hallen och det är givetvis en mindre kastastrof, konstaterar Gunnar Eriksson, som blev den från Västerbottensorganisationen som fick försöka lösa det uppkomna problemet.

Men nu ska problemen vara lösta och turneringen har inte påverkats.

- Ja, nu flyter det igen om man får skämta lite. Som det ser just nu ligger spelschema och omklädningsrum precis som planerat. Vi är lovade att allt ska fungera nu så vi litar på det förstås.

Så här skriver organsationen om det som skedde:

"Organisationen vill börja med att tacka alla drabbade lag som ställt upp på ett beundransvärt sätt. Dessutom har arrangörsföreningarna Sävar och Holmsund samt Täfteå och Hörnefors IF gjort det helt fantastiskt. När dessutom Umeå kommun och och entreprnörerna kastade allt en fredakskväll och kom hit så verkar vi ju ha löst problemet. VIBF vill härmed tacka alla som ställt upp och hjälpt till kring denna episod i SDF-SM 2011. Eftersom näsan nu är över vattenytan igen siktar vi på att höja ribban igen. I morgon lördag hoppas vi på innebandyfest i fyra hallar! Missa inte studioprogrammet som kommer ca 22.00. Det kan bli riktigt intressant!"

Läs mer om SDF-SM